logo we have the choice

When the world needs us to sit together, listen and connect

Kernteam

Kristin Verellen

Voorzitter

Achtergrond: Consultancy, coaching, procesbegeleiding en creatie van workshops en rituelen voor ontwikkeling, verbinding en verandering in organisaties. Werkt voor individuen, teams en hun leiders, corporate merken. Erkend gestalt therapeut, systemisch opsteller, loopbaan- en leiderschapcoach.

Kristin is het gezicht en de stem van We have the choice voor media en pers, geeft lezingen en getuigenissen, ontwikkelt de visie en het partnernetwerk.

Karen van Heuckelom

Bestuurder

Achtergrond: Individuele en team coaching, supervisie, facilitator van veranderingsprocessen in organisaties, expert in duurzame tewerkstelling en engagement van medewerkers.

Karen volgt de financiële zaken op voor We have the choice.

Greet Heylen

Coördinator

Achtergrond: Facilitator en netwerkversterker. Oprichter en projectleider van verschillende regeneratieve initiatieven en ondernemingen.

Ze zet haar enthousiasme, verbindingskracht en organisatietalent in om de werking We have the choice in goede banen te leiden.

Projectleiding

Sofie Goethals

Projectleider jongeren

Achtergrond: Jongerencoach en inside-out trainer bij The Future Generation, loopbaancoach bij My Future Works en zijnsgericht natuurcoach bij Off Road. Lerarenopleider bij AP Hogeschool Antwerpen.

Sofie volgt voor We have the choice het jongerenproject op.

Patricia Proot

Projectleider jongeren

Achtergrond: Zelfstandig coach bij Zuurstof, The Future Generation en My Future Works. Coach voor medewerkers bij AP Hogeschool Antwerpen. Worldschooler.

Patricia volgt voor We have the choice het jongerenproject op.

Raad van Bestuur

An Verelst

Psycholoog, Policy Officer Victim Support Europe – EU netwerk van slachtofferhulporganisaties, Nationaal Director CCVS Psychosocial Support Centre for war-affected Children & families in Congo.

Fatima Zibouh

Onderzoeker voor het centrum van Ethnische en Migratie Studies bij ULG, expert in politieke participatie van migranten en mensenrechten, Secretaris van de Belgische associatie van de politieke wetenschappen.

Igor Byttebier

Zaakvoerder van Syntegration BVBA, auteur van het boek “Creactiviteit Hoe? Zo!”, begeleider van innovatie bij strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Stien Michiels

Onafhankelijke team coach, trainer en facilitator van culturele veranderingsprocessen in organisaties, artistiek verslaggever, facilitator van ceremonies, theatermaker, copywriting, communicatie en creatieve processen.

Cirkelbegeleiders

An Verelst
Ana Escarpenter
Anne Geerts
Annemie Celis
Barbara Van Dael
Bie Van de Velden
Chantal D’Haemers
Elisa Bulckens
Els De Beule
Fatima Zibouh
Françoise Godart
Geertrui Mestdag
Greet Heylen
Heide Defever
Helga Willekens
Hilde Breda

Igor Byttebier
Ineke Hulselmans
Ingrid Wolfs
Jo Stubbe
Johan Nemegeer
Julie Arts
Karen Van Heuckelom
Karin Verhaest
Kasra Van Rompaey
Katrien T’Jonck
Katrien Van Steen
Kris De Lepeleire
Kristin Verellen
Lies Van Cleynenbreugel
Marie Van Wayenbergh
Monica Vanleke

Natacha Laeremans
Niki Vanhamel
Patricia Proot
Petra Schipper
Rika De Backer
Sara Maquoi
Silvia Prins
Sofie Nottebaere
Sofie Goethals
Stien Michiels
Tine Dael
Tom Koninckx
Ursula Proost
Wendy Van Loco
Zouhra Naeme