logo we have the choice

When the world needs us to sit together, listen and connect

22mrt '23

THE 22-03 GATHERING BRUSSELS

The 22-03 gathering Brussels: A CIRCLE A DAY + CIRCLE TO COMMEMORATE & CONNECT
A CIRCLE A DAY — 22 MARCH 2023 — A living monument for peace
13h – 17h
De Brouckèreplein, Brussel
Verbinding, evenwaardigheid, vertragen, vrede, aanwezigheid … Stap je mee in de cirkel?
We verwelkomen je graag in de eerste cirkel van A CIRCLE A DAY tijdens THE 22-03 GATHERING op het De Brouckèreplein in Brussel. We nodigen je uit om een moment samen stil te staan, bewust te worden van elkaars aanwezigheid, woordeloze verbinding te ervaren over onze verschillen heen, en met een warm hart weer verder te gaan. A CIRCLE A DAY is een levend vredesmonument. Een gedicht markeert de cirkelplek.
Kan je het je voorstellen een grote stille cirkel van mensen op het plein? Een cirkel die groeit en krimpt, waar iedereen welkom is?
We stellen een symbolische, voel- en zichtbare daad waar niet omheen kan gegaan worden. Samen vormen we een open en veilige ruimte waar we elkaar echt zien. We heten onszelf welkom in de cirkel en verwelkomen iedereen die er bij komt. Iedereen blijft zolang het goed voelt. De cirkel groeit en krimpt telkens er iemand bijkomt of weggaat.
Met deze eerste A CIRCLE A DAY hopen we goesting te creëren om op andere plekken ook A CIRCLE A DAY te laten ontstaan en het bijhorend gedicht te verspreiden.
CIRCLE TO COMMEMORATE & CONNECT — 22 MARCH 2023 — We have the choice
15u – 16u30
De Brouckèreplein, Brussel (tent)
Welke keuze maak jij?
Zeven jaar geleden, op 22 maart 2016, hadden de aanslagen in Zaventem en Maalbeek een zware impact op iedereen in ons land. Een ingrijpende tragedie die ons voor de keuze stelde: haat beantwoorden met meer angst en haat, of vastberaden kiezen voor meer verbinding.
Naast de stille cirkel van A CIRCLE A DAY buiten op het plein is er tussen 15u en 16u30 een cirkelritueel begeleid door ‘We have the choice’ in een tent.
Iedereen is welkom in deze cirkel die ruimte biedt om te herdenken en te herverbinden. Voorbijgangers, slachtoffers, nabestaanden, medeburgers, hulpverleners, jong en oud…
We maken tijd om te luisteren naar elkaar en te delen over wat we ervaren als de uitdagingen en hoopgevers van vandaag, in ons persoonlijk leven en in de samenleving. En over of we ook nu kunnen kiezen om te blijven zien wat ons verbindt in plaats van te verglijden in polarisatie, vervreemding of strijd. De cirkel wordt begeleid door ervaren facilitators in Nederlands, Frans en Engels. Iedereen kan spreken in zijn of haar eigen taal. Ook stilte is een taal.
THE 22-03 GATHERING is een initiatief van kunstenares Alexandra Jacquet, initiator van A CIRCLE A DAY, en ‘We have the choice’ vzw/asbl, een organisatie die ontstond naar aanleiding van de aanslagen in Brussel in 2016, opgericht door Kristin Verellen die haar partner hierbij verloor. ‘We have the choice’ organiseert al meer dan 6 jaar verbindende cirkelrituelen in diverse multiculturele contexten op maatschappelijke kantelmomenten. Partners van THE 22-03 GATHERING zijn V-Europe en Hummus.
17sep '22

Jongeren nodigen je uit voor Tater op ’t Water op 17 september in Mechelen

‘Make It Happen’ is een partnerproject van Joker en wordt ondersteund door o.a. Via Via Tourism Academy (VVTA), Trendhuis en We have the choice. ‘Make it Happen’ wil jongeren belangrijke professionele vaardigheden bijbrengen tijdens twee trainingsweekenden. Daarna krijgen ze de kans om deze toe te passen bij het organiseren van een event. Meer uitleg vind je hier: https://www.makeithappennow.be/

Dit event gaat door op zaterdag 17 september vanaf 15u in Bardok in Mechelen. En iedereen is welkom!

De deelnemende jongeren aan het woord:
“Dus… In mei zijn wij vieren in het project gestapt en na twee trainingsweekenden, werken we nu enthousiast aan ons event: Tater op ’t water. Waarom Tater op ’t water? In het begin van het project waren wij vreemden voor elkaar. Niemand zal ontkennen dat het beangstigend is om nieuwe mensen te leren kennen. Bij ons werd er nog een extraatje toegevoegd: we gingen meteen met elkaar op weekend. We leerden elkaar kennen door in een rustige omgeving non-stop te babbelen. Alles voelde heel natuurlijk en open aan. We leerden veel, over onszelf en de andere. Tegen het einde van het eerste weekend waren er oprechte vriendschappen ontstaan.
Nu willen we hetzelfde doen voor jullie! Met Tater op ’t water willen we gelijkaardige ontmoetingen creëren tussen mensen, nog onbekend voor elkaar. Zijn jij en de persoon waarmee je op het water gaat vlotte babbelaars? Dan laten we je helemaal los, have fun! Heb je wat meer nodig om uit je schulp te komen, dan voorzien we conversatiekaartjes met leuke vragen om de babbel in gang te zetten. Het Make It Happen team zal altijd ter beschikking staan!”
Schrijf je nu in via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrvAQTNdE…/viewform…
Met je vragen kan je hier terecht: makeithappen.now22@gmail.com

24jun '22

VACATURE Ondernemende pionier (m/v) 

VACATURE

Ondernemende pionier (m/v) 

Circles – We have the Choice vzw 

Verbinding in vele vormen als positief antwoord op polarisering.
We hebben de keuze.

Wie zijn we?

We have the Choice is een pionierende non-profit organisatie gegroeid uit een burgerinitiatief van Kristin Verellen, die haar levenspartner Johan Van Steen verloor in de aanslagen van Maalbeek op 22 maart 2016, en een kring van vrienden. Intussen is We have the choice uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 50 vrijwillige cirkelbegeleiders.

Sinds de aanslagen begeleidt We have the choice verbindende cirkelrituelen op belangrijke kantelmomenten in verschillende multiculturele contexten. Cirkels worden georganiseerd in samenwerking met partnerorganisaties, zowel op locatie als online.

Cirkels van We have the choice zijn een eigentijdse, creatieve vorm van een oud ritueel om te vieren, eren, herdenken, rouwen, verdiepen, transformeren… Een Cirkel creëert een nieuwe ruimte voor verbinding, potentieel en veerkracht. Stilstaan, om samen staande te blijven, en te kunnen gaan staan voor authentieke keuzes. Dit is broodnodig in de tijd van polarisering waarin we leven.

Daarnaast ontwikkelt We have the choice ook projecten ter ondersteuning van haar missie, zoals het jongerenproject I have the choice. En we organiseren op vraag opleidingen voor cirkelbegeleiding, inspirerende lezingen en co-creatieve expo’s met foto’s van Johan Van Steen en gedichten van Kristin Verellen.

Meer info: www.wehavethechoice.com en www.ihavethechoice.com

Sociale pionier gezocht

De huidige middelen van de organisatie reiken tot midden ‘23. Met het oog op een doorstart in lijn met de huidige maatschappelijk context en nood willen we ons kernteam uitbreiden. We zijn op zoek naar een sociale ondernemer die zich herkent  in de waarden en werkwijze van We have the choice en op freelance basis (voor het eerste jaar 6u/week) in samenwerking met onze coördinator een trekkersrol wil opnemen om:

 • de vzw gespecialiseerd in Cirkelrituelen voor social change te leiden naar een maatschappelijk relevante en duurzame toekomst. We zoeken iemand die mee de focus, richting en business model voor de komende jaren bepaalt zodat We have the choice verder kan uitgroeien tot een florerende organisatie met een duurzame meerwaarde voor de wereld in transformatie.  
 • mee de pistes voor partnerschappen en middeleninstroom te explorereren en aan te boren, om voldoende fondsen te werven om onze missie en gekozen richting stap per stap uit te bouwen.

Jouw takenpakket

De coördinator en jij verdelen de verantwoordelijkheid over de volgende taken:

NAJAAR 2022:

 • Gesprekken initiëren en relaties uitbouwen met organisaties ifv mogelijke partnerschappen, succesvolle events opzetten ifv partnerschappen
 • Enthousiasmerende events opzetten voor het betrekken van cirkelbegeleiders bij de ontwikkeling en uitbouw van de toekomstvisie

VOORJAAR 2023:

 • Verder uitbouwen van een strategische visie, focus van de vzw, zowel van doelgroep (invulling van intercultureel, intergenerationeel) als scope (lokaal versus internationaal, mainstraim versus niche, cirkelbegeleiding versus expertiseverspreiding, enz.)
 • Ter ondersteuning  van de strategie, een optimaal en duurzaam businessmodel en -plan uitwerken
 • Werven van fondsen en inkomstenbronnen, schrijven en verdedigen van subsidie- en/of sponsordossiers 
 • Ingroeien in coördinatie- en communicatietaken intern en extern, en budgetbeheer 

Profiel

 • Onderschrijven van missie, waarden, spirit van de organisatie (https://wehavethechoice.com/wie-zijn-wij/missie/)
 • Maatschappelijk geëngageerde ondernemer en co-leider met goesting, talent en ervaring
 • Affiniteit met non-profitorganisaties is een plus
 • Organisatorisch talent
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Eigen initiatief en inbreng
 • Sterk in communicatie en marketing feeling
 • Zeer goede kennis van het Nederlands, degelijke kennis Frans en Engels
 • Ervaring met IT (Office, Mailchimp, sociale media beheer, website beheer)
 • Affiniteit met cirkels of verbindend werk
 • Sterk eigen netwerk dat de draagwijdte van We have the choice kan versterken
 • Goede complementariteit met de coördinator

Bij aanvang maximaal 6u per week, flexibele uren, werken deels van thuis uit en deels op locatie. Tijdsbesteding kan groeien met de projecten en fondsen die gegenereerd worden. Start bij voorkeur vanaf september 2022.

Stuur uw CV en motivatiebrief naar circles@wehavethechoice.com23mrt '22

Schrijf je in en ‘Make it happen’!

Je bent jong en staat te popelen om iets te doen met dat hoofd vol ideeën en grootse plannen. Tegelijk zit je met tientallen twijfels en uitdagingen: Wat wil ik echt? Ben ik wel goed in wat ik graag zou willen doen? Is het iets voor mij? Hoe pak ik alles het beste aan? Wat zijn mijn sterke punten? En wat heb ik nodig om me goed te voelen?

Herkenbaar? Make it Happen Now geeft je dat extra duwtje om de juiste richting te vinden en er gewoon voor te gaan. Door vollenbak vaardigheden te trainen zodat je groeit en steviger in je schoenen staat, zowel thuis, op je werk als bij vrienden.

We have the choice is partner van Make it Happen Now.

Schrijf je snel in voor dit boeiende programma dat van start gaat in mei! Deelname is gratis. 

Alle info en inschrijven op www.makeithappennow.be

22mrt '22

Online herdenkingscirkel ‘Voorbij goed en kwaad’

Dinsdag 22 maart 2022 van 17u tot 18u30
Online Cirkel
‘Voorbij goed en kwaad’

Van harte welkom in de herdenkingscirkel van 22 maart 2022, aangeboden door We have the choice. De inspiratiebron voor het thema van deze Cirkel is een vers van de dichter Rumi: ‘Voorbij de ideeën van goed en kwaad is een veld, dáár ontmoeten we elkaar.’

22 maart 2016 – 2022

We herdenken een zwarte dag in onze Belgische geschiedenis, 22 maart 2016, waarop we zwaar getroffen werden door onverwacht extreem geweld. Deze Cirkel is een uitnodiging om stil te staan bij wat een dergelijk gebeuren 6 jaar na datum bij ons oproept. Het is een gelegenheid om samen te herdenken.

Herdenken betekent ons verlies met elkaar kunnen delen, de slachtoffers eren, de overledenen en levenden die het meemaakten vieren. Herdenken betekent ook onszelf herdenken: ons bezinnen over wat we kunnen doen om te voorkomen dat zoiets weer gebeurt. De Cirkel van 22 maart 2022 biedt ruimte voor beide vormen van herdenken.

De polarisering die kan leiden tot extremisme, lijkt immers sinds 22 maart 2016 alleen maar sterker geworden. Hoe kunnen we ontsnappen aan de verstarring en verharding van het eigen gelijk? Kunnen we nog met open ogen en hart kijken naar de mens achter zijn gedrag? Kunnen we voorbij de twijfel nog vertrouwen in de goedheid van de ander? Hoe reageren we op onrecht of rechtvaardigheid? Hoe snel komt ons oordeel?

Kunnen we nog echt luisteren als tegengestelde standpunten ons uit elkaar drijven? En wat zou Rumi bedoelen met dat veld, voorbij de ideeën van goed en kwaad, waar we elkaar gewoon terug als mens kunnen ontmoeten? Als we in dat veld zijn, tot welke keuze zouden we dan komen?

De Cirkels van We have the choice

De Cirkels bieden een bijzonder moment van verstilling, verbinding en bezinning in groep rond een thema. Het is geen discussie, diep luisteren staat centraal. Ieder is vrij om te delen of in stilte aanwezig te zijn. Het is een deugddoende en inspirerende ervaring in een tijd waarin er een sterke behoefte leeft aan authentiek contact. De Cirkel wordt begeleid door ervaren facilitators.

Sinds 22 maart 2016 begeleidt We have the choice Cirkels in verschillende sociale contexten op belangrijke momenten. We have the choice vzw werd opgericht door Kristin Verellen die haar man Johan Van Steen verloor in de aanslag bij metrostation Maalbeek.

De Cirkel is gratis, je kan de vrijwilligersorganisatie We have the choice steunen door een gift of de aankoop van het boek ‘Waar blijf ik met dat licht van mij’ via www.wehavethechoice.com

12mrt '22

Interview met Kristin Verellen in Le Soir

Kristin Verellen, oprichtster van We have the choice, in Le Soir. “Ca demande une vigilance de tous les instants, d’être présent dans sa propre vie. Si on ne fait pas attention, nos pensées nous emmènent rapidement vers le passé, vers ce qui est arrivé et pourrait se reproduire et voilà nos angoisses projetées dans le futur ! Il n’y a que le présent qui compte, le reste est une construction de notre imagination. La bonne nouvelle, c’est que finalement tout part de nous-même. « We have the choice ». Quoi qu’il nous arrive, nous avons toujours le choix de comment y répondre.  Et quand nous laissons notre coeur choisir, nous rencontrons les autres.  Nous sommes moins seuls qu’on ne pense. Il suffit d’une, deux, trois étincelles pour allumer un feu.”

Welkom in de Franstalige online cirkel van We have the choice op donderdag 24 maart om 19u30. Deelname is gratis. Inschrijven via communications@lesoir.be

11okt '21

Belevingsexpo WE(L) ZIJN JONG in Antwerpen

 • Wanneer  van 11 oktober tot en met 28 januari
 • Waar  Maagdenhuis, Lange Gasthuisstraat 33, 2000 Antwerpen
 • Wat   WE(L) ZIJN JONG is belevingsexpo van Tejo speciaal voor jongeren over het belang van je goed voelen en een positief zelfbeeld ontwikkelen, de nood aan een vertrouwenspersoon of ankerpunt, de weg naar goede hulpverlening. We have the choice is partner van de expo. Groepen kunnen op vraag een cirkel plannen bij hun bezoek aan de expo.
 • Toegang  De expo is gratis toegankelijk voor zowel individuele bezoekers als voor groepen. We vragen je wel om op voorhand te reserveren zodat iedereen in alle rust en veiligheid kan komen kijken, luisteren, doen en beleven.
21aug '21

Base Camp voor jongeren • 21 & 22 augustus 2021

Tweedaagse samenkomst van jongeren voor een hedendaags overgangsritueel naar volwassen zijn in een snel veranderende tijd.

Ben je als jongere op zoek naar je eigen weg in deze complexe wereld? Wil je vanuit je eigenheid van betekenis zijn en een antwoord bieden op maatschappelijk uitdagingen die je ziet? Sta je op het punt belangrijke beslissingen te maken op vlak van wonen, studie, werk, relatie, …? Op het kantelpunt naar volwassenheid maken we ruimte om samen stil te staan. Welkom op het Base Camp!

Deze periode brengt allerlei gedachten en gevoelens met zich mee: onzekerheid, vreugde, verdriet, afhaken, onmacht, dankbaarheid, eenzaamheid, verlangen erbij te horen, verwachtingen vanuit je omgeving, … Door met elkaar te delen, voel je je gehoord en geaccepteerd. Je kan beter staande blijven.

Je leert jezelf zijn door anders te durven zijn in verbinding. Je krijgt voeling met je sterktes en waarvoor je wil staan in je leven. Je maakt je eigen moedige keuzes: ‘I have the choice’.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • creatieve en bezinnende groepsactiviteiten
 • andere jongeren leren kennen
 • op een speelse veilige manier jezelf ontwikkelen
 • leren openhartig luisteren en verbindend communiceren
 • leren je grenzen respecteren en aangeven
 • de mogelijkheid om je ervaringen en keuzes vast te leggen in een digital story
 • cirkel aan het vuur
 • ontspannen en plezier maken in een prachtige omgeving
 • een professioneel begeleidingsteam

WANNEER: van zaterdag 21 augustus 12u tot zondag 22 augustus 17u

WAAR: Cadzandië, Vierhonderpolderdijk 10, Cadzand

BEREIKBAARHEID: met openbaar vervoer of wagen (samen reizen kan op vraag)

VOOR WIE: jongeren tussen 16 en 25 jaar

AANTAL: +- 16 deelnemers

DEELNAMEPRIJS: €195/pp (bij inschrijving met 2 personen €180/pp)

INBEGREPEN: verblijf in 2-persoonskamer & maaltijden & begeleiding

VERMINDERDE DEELNAMEPRIJS: bij inschrijving via Homaar of op vraag

INSCHRIJVEN & VRAGEN: mail naar circles@wehavethechoice.com

Getuigenissen

In deze korte video getuigen jongeren over hun deelname aan een Cirkelritueel van We have the choice.

Reacties van jongeren:

Ik was bang van ‘de stilte’, wat is het, waar gaat het heen, hoe ga je ermee om… Het is kracht, het laat je op.”

“Gewoon hier samen zijn, met of zonder spreken, is al heel zacht voor mijn systeem. Iedereen zoals die is, hé! Fantastisch. Ik ben persoonlijk heel slecht met stilte, vind het eng.”

“Voel me ontzettend ‘verbonden’ met iedereen ondanks dat we elkaar niet kennen, voelt heel veilig. Dankje!”

“Ik vond het fijn er bij te zijn. Ik heb hier zeker veel aan gehad. Mijn excuses dat ik zelf het woord niet genomen heb… Dat is precies een moeilijke stap voor mij.”

“Ik zou graag meer mezelf durven zijn, in mijn volledigheid. Niet enkel het masker dat ik opzet vanuit de angst dat ik mensen zou wegjagen met mijn volledigheid (of mijn ‘vuurtje’ zoals mijn beste vriendin dat noemt). Ik voel dit in mijn hart (met best wel wat verdriet). Maar bovenal ben ik dankbaar voor de ruimte die ik heb gekregen.”

“Ik zou graag meer zekerheid willen voelen in bepaalde keuzes die ik in mijn leven tot nu toe heb gemaakt. Zonder dat ik me moet afvragen of de rest het wel goed vindt. Zodat ik niet met te veel in mijn hoofd moet rondlopen en me afsluit zonder dat ik het soms doorheb.”

5jun '21

Expo ‘Meer dan ik’ in Oostende • openingsdag 5 juni 2021

“Wat we ‘ik’ noemen, beleef ik als een verkleinwoord voor het vrije, tijdloze bewustzijn
dat een mens in essentie is. Mijn gedichten en tekeningen zijn een ode aan
de diepe, onderliggende verbondenheid van alles.”

In deze expo deelt beeldend dichter en therapeut-coach Kristin Verellen haar ervaring over hoe we met elkaar verweven zijn. Enerzijds in haar gedichten en tekeningen uit haar recente boek ‘Meer dan ik’, in dialoog met wijze verzen uit de eeuwenoude Upanishads. Anderzijds via een blik in haar eerste boek ‘Waar blijf ik met dat licht van mij’ met foto’s van haar overleden partner Johan Van Steen en gedichten die ze schreef tijdens haar rouwproces.

Ook kan je hier kennismaken met de Cirkels van We have the choice. De Cirkels zijn een hedendaagse, creatieve vorm van een oud ritueel. De ontmoeting in een Cirkel creëert een krachtig kader om te verstillen, doorvoelen en verbinden in de luisterende aanwezigheid van anderen. We have the choice is een burgerinitiatief dat Kristin Verellen initieerde na de aanslag van 2016 waarin ze haar partner verloor.

Kristin vertelt zelf meer over haar ervaring en creaties in de podcast van Yves De Wolf: https://sensityves.podbean.com/. De originele tekeningen en de boeken zijn te koop in Expo18, signatuur door de auteur.

De expo kan je de hele maand juni bezoeken tijdens de openingsuren
van de Bibliotheek van Oostende, Wellingtonstraat 17.

Als je de expo wil bezoeken op de openingsdag op 5 juni, vragen we je om op voorhand aan te geven of je komt om 13u30, 14u, 14u30, 15u of 15u30. Zo spreiden we de toeloop van bezoekers en maken we je bezoek zo aangenaam mogelijk. De corona-richtlijnen worden gerespecteerd.

De expo in de Bibliotheek van Oostende nodigt uit tot een aansluitend bezoek aan gallerij Expo18 in de Ijzerstraat 18 op 10 minuten wandelafstand waar naast de originele inkttekeningen uit ‘Meer dan ik’ van Kristin Verellen ook creaties van Cirkelbegeleider Katrien Van Steen worden tentoongesteld. 

Meld je aan voor een bezoek op de openingsdag op zaterdag 5 juni!

4mei '21

Heel het land: Cirkel voor jongvolwassenen op 4 mei 2021

Wat heb je ontdekt in jezelf en in de wereld tijdens deze periode van lockdown? Wat vind je echt belangrijk? Wie en wat heb je verloren of dienen loslaten? Hoe kan je al dan niet rouwen? Hoe blijf je staande als het leven zijn rauwe kant toont? Wat geeft jou zin? Waarvoor kies jij?
De Cirkels zijn een eigentijdse, creatieve vorm van een oud ritueel om te vieren, eren, herdenken, rouwen, verdiepen, ontmoeten en verbinden op een dieper niveau. De Cirkel is geen discussie. Er wordt van hart tot hart gedeeld over wat ons raakt als mens. Gewoon aanwezig zijn en luisteren is ook prima. Initiatief in het kader van Heel het land. Heel het land is een tiendaagse (van 30 april tot 9 mei 2021) waarin heel veel organisaties en individuen allerlei troostende initiatieven en activiteiten organiseren. Tien dagen tijd en ruimte voor troost en hoop, voor iedereen.
 • Wanneer dinsdag 4 mei 2021 van 19u30 tot 21u
 • Waar Online
 • Wat Cirkel voor jongvolwassenen tussen +- 18 en 25 jaar.
 • Deelname Gratis
 • Inschrijven Is noodzakelijk
22mrt '21

Online Cirkel ‘Loss & Love’ op 22 maart 2021

We zijn veel meer met elkaar verbonden dan we dachten. Dat ontdekken we vandaag in de huidige pandemie, net zoals we dat vijf jaar geleden deden bij de aanslagen in Brussel. We leven toen, net als nu, in een kwetsbare periode. We riskeren zaken die ons dierbaar zijn te verliezen. Onze geliefden en vrienden, onze idealen van een stabiele toekomst voor onszelf en onze kinderen, ons vertrouwen in een veilige en zekere planeet.

Wie en wat hebben we verloren of dienen we los te laten? We staan stil bij wat nog onuitgesproken en onverwerkt is. Hoe is het om geliefden plots of op afstand te verliezen? Hoe kunnen we al dan niet rouwen? Hoe blijven we staande als het leven zijn rauwe kant toont? Wat kan ons nog zin geven… en waarvoor kiezen we?

De Cirkels zijn een eigentijdse, creatieve vorm van een oud ritueel om te vieren, eren, herdenken, rouwen, verdiepen, ontmoeten op een dieper niveau. De Cirkel is geen discussie. Er wordt van hart tot hart gedeeld over wat ons wezenlijk raakt als mens. Gewoon aanwezig zijn en luisteren is ook prima.

We have the Choice is ontstaan uit een burgerinitiatief van Kristin Verellen – die haar levenspartner Johan Van Steen verloor in de aanslagen van Maalbeek op 22 maart 2016 – en een kring van vrienden. We have the choice is uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 50 vrijwillige cirkelbegeleiders. Sinds de aanslagen begeleidt We have the choice Cirkels, zowel op locatie als online, in verschillende contexten op belangrijke momenten, in samenwerking met partnerorganisaties.

 • Wanneer maandag 22 maart 2021 van 17u tot 18u30
 • Waar Online
 • Deelname is gratis
 • Inschrijven is noodzakelijk
30jan '21

Boekpresentatie Meer dan ik & Cirkel

Warm welkom op de online boekpresentatie van Meer dan ik, het nieuwste boek van Kristin Verellen.

 • Wanneer zaterdag 30 januari 19u30
 • Waar Online
 • Wat Kristin Verellen, de initiatiefnemer van We have the choice, heeft een persoonlijk boek geschreven over de diepe onderliggende verbondenheid van alles: ‘Meer dan ik‘. Met gedichten, tekeningen en Upanishads. In de online boekvoorstelling gaat Sigrid Bousset in gesprek met Kristin Verellen over het waarom, hoe, wat en wat niet van het boek ‘Meer dan ik’. In een luisterspel met de acteurs Els Dottermans en Han Kerckhoffs wordt u ondergedompeld in de wonderlijke trialoog van de gedichten, Upanishads en tekeningen. Na de voorstelling bent u uitgenodigd om uw ervaring te verdiepen of te delen in een ‘Meer dan ik’ Cirkel, begeleidt door We have the choice.
 • Deelname Gratis
 • Inschrijven Noodzakelijk
Ga naar de bovenkant