‘Make It Happen’ is een partnerproject van Joker en wordt ondersteund door o.a. Via Via Tourism Academy (VVTA), Trendhuis en We have the choice. ‘Make it Happen’ wil jongeren belangrijke professionele vaardigheden bijbrengen tijdens twee trainingsweekenden. Daarna krijgen ze de kans om deze toe te passen bij het organiseren van een event. Meer uitleg vind je hier: https://www.makeithappennow.be/

Dit event gaat door op zaterdag 17 september vanaf 15u in Bardok in Mechelen. En iedereen is welkom!

De deelnemende jongeren aan het woord:
“Dus… In mei zijn wij vieren in het project gestapt en na twee trainingsweekenden, werken we nu enthousiast aan ons event: Tater op ’t water. Waarom Tater op ’t water? In het begin van het project waren wij vreemden voor elkaar. Niemand zal ontkennen dat het beangstigend is om nieuwe mensen te leren kennen. Bij ons werd er nog een extraatje toegevoegd: we gingen meteen met elkaar op weekend. We leerden elkaar kennen door in een rustige omgeving non-stop te babbelen. Alles voelde heel natuurlijk en open aan. We leerden veel, over onszelf en de andere. Tegen het einde van het eerste weekend waren er oprechte vriendschappen ontstaan.
Nu willen we hetzelfde doen voor jullie! Met Tater op ’t water willen we gelijkaardige ontmoetingen creëren tussen mensen, nog onbekend voor elkaar. Zijn jij en de persoon waarmee je op het water gaat vlotte babbelaars? Dan laten we je helemaal los, have fun! Heb je wat meer nodig om uit je schulp te komen, dan voorzien we conversatiekaartjes met leuke vragen om de babbel in gang te zetten. Het Make It Happen team zal altijd ter beschikking staan!”
Schrijf je nu in via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScrvAQTNdE…/viewform…
Met je vragen kan je hier terecht: makeithappen.now22@gmail.com