We have the choice organiseert Cirkelrituelen op een hedendaagse creatieve manier. Cirkels bieden in deze tumultueuze tijd een kostbare ruimte om stil te worden en te verbinden over de verschillen heen.

We have the Choice biedt op kantelmomenten op school, op het werk, in verenigingen en op publieke bijeenkomsten een veilige plek aan waar mensen stil kunnen staan en dichter bij zichzelf en bij elkaar komen. In het bijzonder in kwetsbare interculturele omgevingen en op rituele momenten.

We have the Choice is ontstaan in de nadagen van 22 maart 2016. Kristin Verellen verloor er haar partner. Onder haar impuls ontstond We have the Choice, een vrijwillig burgerinitiatief.

De afgelopen drie jaar is We have the Choice een vzw met een mooi palmares. In 2018 organiseerden we meer dan 60 activiteiten: Cirkels, lezingen, tentoonstellingen, opleidingen voor vrijwilligers en rituelen voor het grote publiek. 3500 mensen namen eraan deel. We have the Choice kan rekenen op een team van 55 vrijwilligers en vele sympathisanten.

We ervaren dagelijks de sterke impact van de Cirkels, als momenten van hernieuwde focus en verbinding. Omdat de noodzaak zo groot is, willen we verder groeien en onze impact vergroten.

Met de Corporate Circle brengt We have the Choice bedrijfsleiders en ondernemers samen als een kring van ambassadeurs rond de organisatie.

HET AANBOD

Omdat we ervan overtuigd zijn dat We have the choice en ondernemers elkaar iets te bieden hebben, richten we op 13 mei de Corporate Circle op.

De Corporate Circle is een kring van ambassadeurs rond We have the choice, waarmee we een samenwerkingsprogramma willen opzetten. Het programma is gebaseerd op uitwisseling en wederkerigheid.  

 • Corporate Circle: Twee keer per jaar organiseren we een Corporate Circle.  U kan er, samen met andere bedrijfsleiders en beslissers, in een Cirkel spreken over de professionele uitdagingen waar u mee te maken krijgt in deze snel veranderende context. Verschillende thema’s kunnen aan bod komen: generatieconflict, burn-out, omgaan met technologische vernieuwingen of omgaan met verschillen, inspelen op de klimaatverandering, … Concrete ervaringen, vragen of bezorgdheden worden gedeeld en uitgewisseld. Door dit authentiek delen ontstaat er een persoonlijk en hecht netwerk over sectoren heen.
 • U wordt pionier en ambassadeur van een organisatie met maatschappelijke relevantie: u helpt mee een cultuur stimuleren waarin bewust wordt stilgestaan bij diep luisteren, open dialoog en verbinding.
 • U doet inspiratie op om in uw eigen organisatie initiatieven rond verbinding en inclusie te initiëren en doen groeien. Via reflectie en co-creatie kunnen in samenwerking met We have the Choice proefprojecten tot stand komen, al dan niet geïntegreerd zijn in ruimere verandertrajecten.  

UW BIJDRAGE

Om de kwaliteit en de vrijheid van haar werking te garanderen en verder te kunnen groeien, wil We have the choice een partnership aangaan met bedrijven die haar missie ondersteunen. Daarom richten we de Corporate Circle op, een cirkel van ambassadeurs rond onze organisatie. Via een jaarlijkse bijdrage wordt de financiering van de organisatie meer stabiel en kunnen we verder werken aan de professionalisering en het verhogen van de impact.

 • U zorgt mee voor de continuïteit van de werking door mee een financiële basis te voorzien.
 • U helpt – als ambassadeur – de betekenis en de impact van We have the Choice te vergroten en uit te dragen.
 • U helpt de ‘werkvorm Cirkels’ als helend ritueel neer te zetten door Cirkels te organiseren

Als lid van de Corporate Circle betaalt u een financiële bijdrage. Zo krijgt u een aandeel in ons werk. We keren u een maatschappelijk dividend uit: een winst aan veerkrachtige mensen vertrouwd met open dialoog, authentieke verbinding en een hart voor maatschappelijk engagement.

Richtbedragen (jaarlijks):

 • 1.000 € voor startende en kleine organisaties met 10 + werknemers
 • 2.500 € voor organisaties met 50 + werknemers
 • 5.000 € voor organisaties met 250 + werknemers
 • 7.500 € voor organisaties met 500 + werknemers

De partners engageren zich voor een periode van 3 jaar.

INSCHRIJVEN KAN HIER.

PROGRAMMA CORPORATE CIRCLE
op maandag 13 mei van 16u tot 19u

 • 15u45: Ontvangst met koffie en thee
 • 16u: Onthaal: introductie
  • Verwelkoming door vertegenwoordiger Colruyt Group
  • Presentatie van We have the Choice / programma van de namiddag door Kristin Verellen (We have the Choice)
 • 16u20: Cirkel – Stilstaan, luisteren en verbinden in een corporate omgeving
 • 17u20: Oogsten van cirkelervaring. Reflecteren en delen.
 • 17u35: Voorstelling van het samenwerkingsprogramma Corporate Circle en keuze rond het ambassadeurschap
 • 18u: Afronding & Drink
 • 19u: Einde

Met hartelijke dank aan Colruyt Group voor de genereuze ontvangst.