Wanneer Zondag 11 oktober van 16u30 tot 18u
Waar Online
Wat We have the choice en Bond zonder Naam en Human Online nodigen je uit voor een maandelijks online moment van verbinding. Je kan genieten van authentiek contact van mens tot mens en je batterij terug opladen.  Zorg voor een goede WiFi verbinding, best via computer of laptop met camera. Om 16u30 begeleidt We have the choice een online Cirkelritueel. Een Cirkel biedt je de ruimte om stil te staan, wat onverwerkt en onuitgesproken is een plek te geven. Zo vind je nieuwe betekenis en veerkracht om er te staan en te gaan voor authentieke keuzes. We have the choice. Wat ons ook overkomt, we kunnen altijd kiezen hoe we ermee omgaan. Een Cirkel is geen gewone dialoog, het gaat om delen en luisteren van hart tot hart. Iedereen kan het woord nemen, maar spreken hoeft niet. Je aanwezigheid is voldoende.
Thema Het thema van het cirkelritueel tijdens ‘Time to Connect’ op zondag 11 oktober is ‘contact’. Hoe anders of moeilijk is contact nu en hoe beleven we het? Welke impact heeft afstand houden, maar de helft van elkaars gezicht zien, langer dicht met dezelfde mensen samenleven, mondmaskers dragen, mensen opdelen in bubbels, vervaging van privacy, mijden van fysiek contact en knuffels, huidhonger… op ons leven en onze relatie met anderen? Hoe gaan we ermee om, hoe blijven we trouw aan onszelf en aanwezig voor de ander?
Inschrijven
Gratis deelname. Inschrijven is nodig via deze eventbrite. Je ontvangt de link voor de zoom call per mail. Aanmelden kan vanaf 16u15 om de verbinding te testen. Start Cirkel om 16u30.