logo we have the choice

When the world needs us to sit together, listen and connect

Kernteam

Kristin Verellen

Consultancy, coaching, procesbegeleiding en creatie van workshops en rituelen voor ontwikkeling, verbinding en verandering in organisaties.
Voor individuen, teams en hun leiders, corporate merken.
Erkend gestalt therapeut, systemisch opsteller, loopbaan en leiderschap coach.

Karen van Heuckelom

Individuele & team coaching, supervisie, facilitator van veranderingsprocessen in organisaties, expert in duurzame tewerkstelling en engagement van medewerkers om mee vorm te geven aan de organisatie.

Jean Verstraete

Onafhankelijk gestalt therapeut, privé praktijk, samenwerking met medisch centrum en psychotherapeutisch centrum, Managment in service sector, Executive Director Internal Audit en administratieve processen.

Stien Michiels

Onafhankelijke team coach, trainer en facilitator van culturele veranderingsprocessen in organisaties sinds 2006, artistiek verslaggever, facilitator van ceremonies, theatermaker, copywriting, communicatie en creatieve processen.

Greet Heylen

Facilitator, coördinator, netwerkversterker. Opstarter van regeneratieve initiatieven en ondernemingen. Ze zet haar enthousiasme, verbindingskracht en organisatietalent in om We have the choice verder te ontwikkelen.

Christel Dusoleil

Organisatietalent en netwerker. Ze heeft het talent om mensen van zeer uiteenlopende achtergronden samen te brengen rond uiteenlopende maatschappelijke thema’s. Ze was al van bij het begin betrokken bij We have the choice en het is haar uitdaging om dit burgerinitiatief verder te professionaliseren.

Raad van Bestuur

An Verelst

Psycholoog, Policy Officer Victim Support Europe – EU netwerk van slachtofferhulporganisaties, Nationaal Director CCVS Psychosocial Support Centre for war-affected Children & families in Congo.

Fatima Zibouh

Onderzoeker voor het centrum van Ethnische en Migratie Studies bij ULG, expert in politieke participatie van migranten en mensenrechten, Secretaris van de Belgische associatie van de politieke wetenschappen.

Igor Byttebier

Zaakvoerder van Syntegration BVBA, auteur van het boek “Creactiviteit Hoe? Zo!”, begeleider van innovatie bij strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Cirkelbegeleiders

Leen Adriaenssen
Chris Aertsen
Julie Arts
Maria Beerten
Hilde Breda
Igor Byttebier
Rie Compeers
Sanne Coppens
Kevin De Meyer
Marcel De Prins
Hassna Deboun
Ana Escarpenter
Régine Faik

Françoise Godart
Lieven Godderis
Greet Heylen
Herlinde Janssens
Tom Koninckx
Hendrik Lebon
Mart Leys
Sarah Maquoi
Petra Meeusen
Stien Michiels
Ewoud Monbaliu
Ria Motmans
Johan Nemegeer

Ursula Proost
Joris Rossie
Sophia Spiliotopoulou
Olivia Teetaert
Katrien T’Jonck
Bie Van De Velden
Karen Van Heuckelom
Remy Van Humbeeck
Rik Van Nuffel
Kasra Van Rompaey
Sophie Van Stratum
Marie Van Wayenbergh
Monica Vanleke

Katrien Vansteen
Benoît Vercammen
Kristin Verellen
Marjan Verellen
An Verelst
Karin Verhaest
Jean Verstraete
Veeke Verstraete
Jan Vetsuypens
Ingrid Wolfs
Fatima Zibouh