logo we have the choice

When the world needs us to sit together, listen and connect

Kernteam

Kristin Verellen

Consultancy, coaching, procesbegeleiding en creatie van workshops en rituelen voor ontwikkeling, verbinding en verandering in organisaties.
Voor individuen, teams en hun leiders, corporate merken.
Erkend gestalt therapeut, systemisch opsteller, loopbaan en leiderschap coach.

Stien Michiels

Onafhankelijke team coach, trainer en facilitator van culturele veranderingsprocessen in organisaties sinds 2006, artistiek verslaggever, facilitator van ceremonies, theatermaker, copywriting, communicatie en creatieve processen.

Karen van Heuckelom

Individuele & team coaching, supervisie, facilitator van veranderingsprocessen in organisaties, expert in duurzame tewerkstelling en engagement van medewerkers om mee vorm te geven aan de organisatie.

Jean Verstraete

Onafhankelijk gestalt therapeut, privé praktijk, samenwerking met medisch centrum en psychotherapeutisch centrum, Managment in service sector, Executive Director Internal Audit en administratieve processen.

Christel Dusoleil

Expert in communicatie en een groot organisatietalent. Ze was al van bij het begin betrokken bij We have the choice en het is haar uitdaging om dit burgerinitiatief verder te professionaliseren.

Raad van Bestuur

An Verelst

Psycholoog, Policy Officer Victim Support Europe – EU netwerk van slachtofferhulporganisaties, Nationaal Director CCVS Psychosocial Support Centre for war-affected Children & families in Congo.

Fatima Zibouh

Onderzoeker voor het centrum van Ethnische en Migratie Studies bij ULG, expert in politieke participatie van migranten en mensenrechten, Secretaris van de Belgische associatie van de politieke wetenschappen.

Igor Byttebier

Zaakvoerder van Syntegration BVBA, auteur van het boek “Creactiviteit Hoe? Zo!”, begeleider van innovatie bij strategische en maatschappelijke vraagstukken.

Cirkelbegeleiders

An Verelst
Bie Van De Velden
Chris Aertsen
Ewoud Monbaliu
Fatima Zibouh
Hendrik Lebon
Hilde Breda
Igor Byttebier
Ingrid Wolfs

Jean Verstraete
Julie Arts
Johan Nemegeer
Joris Rossie
Karen Van Heuckelom
Karin Verhaest
Kasra Van Rompaey
Katrien T’Jonck
Kristin Verellen

Lieven Godderis
Monica Vanleke
Olivia Teetaert
Petra Meeusen
Remy Van Humbeeck
Ria Motmans
Stien Michiels
Urusla Proost
Veeke Verstraete