SPES Forum en Etion nodigen ondernemers en bedrijfsleiders hartelijk uit op de Corporate Circle van We have the Choice op donderdag 28 november om 18u bij Archipelago, Remylaan 2b, 3018 Leuven.

De Corporate Circle is een kring van ambassadeurs rond We have the Choice. Leden van de Corporate Circle zijn ondernemers en bedrijfsleiders die de visie en waarden van de organisatie onderschrijven en uitdragen. Twee keer per jaar organiseert We have the Choice een Cirkelritueel voor de leden en voor bedrijfsleiders die interesse hebben om lid te worden.

Deze snel bewegende wereld brengt, zeker voor u als ondernemer, grote uitdagingen met zich mee. In de Corporate Circle kan u delen op welke manier u omgaat met deze uitdagingen. Door dit authentiek delen ontstaat er een persoonlijk en hecht netwerk. Tegelijk doet u er inspiratie op om initiatieven rond verbinding en inclusie te initiëren in uw eigen bedrijfsomgeving.
U bent hartelijk uitgenodigd om kennis te maken.

Programma

18u – Onthaal met fijne broodjes
18u45 – Presentatie maatschappelijk project We have the Choice
19u – Cirkelritueel Still Standing – Standing still. Hoe hou ik me staande? Wat betekent stilstaan voor mij?
20u45 – Uitwisseling
21u15 – Drink
22u – Einde

We have the Choice vzw organiseert Cirkelrituelen op kantelmomenten in de school, op het werk, in de vereniging of tijdens publieke bijeenkomsten. Het zijn helende rituelen waar mensen stil kunnen staan en dichter bij zichzelf en elkaar kunnen komen. We have the Choice is ontstaan in de nadagen van 22 maart 2016 en inmiddels uitgegroeid tot een stevige organisatie met een mooi palmares. In 2019 organiseerde We have the Choice meer dan 40 activiteiten: Cirkels, lezingen, tentoonstellingen, opleidingen voor vrijwilligers en rituele voor het grote publiek. De maatschappelijke ambitie is om verder uit te groeien tot een belangrijke social changemaker.  

Meer info en inschrijven.